Estadisticas y contadores web gratis
Estadisticas Gratis

dimecres, 11 de juny del 2008

Air Català

Sembla mentida que el món i, si més no, la part de món més desenvolupat, encara tingui pinzellades feixistes que van deixar ara fa molts anys.

L’últim cas ha sigut el del director d’Air Berlin, Joachim Hunold. S’ha convertit en un personatge que de ben segur no tindrà gaires amics en els territoris catalans. I és que aquest personatge (perquè no es pot considerar persona) ha declarat públicament que el català no fa falta en els seus avions, i que si estem a Espanya s’ha de parlar l’espanyol. Aquest senyor, no s’ha donat compte de que gran part del negoci que fa la seva companyia a l’estat espanyol és principalment en l’aeroport del Prat (Barcelona) i Son Sant Joan (Palma de Mallorca). En els darrers dies, he viatjat a l’illa balear i en sortir de l’aeroport em vaig inundar de cartells enormes amb publicitat d’Air Berlin, oferint viatges econòmics a les principals ciutats d’Alemanya i altres capitals europees. Si volgués fer negoci i tingués dos dits de front faria alguna cosa al respecte.
Jo li demanaria aquest senyor que si no vol que, en els viatges que fa la seva companyia entre les zones catalanes, almenys no vingui aquí amb opinions feixistes i de l’Espanya (i Alemanya) de fa 30 anys.

1 comentari:

Ferdinandu ha dit...

Exacte!

Declaracions igual d'idiotes i d'ignorants que les dels teus companys de partit (si se'n pot dir així del PSOE) Ibarra i Bono.